روادید

روادید

این کلمه به‎عنوان معادل فارسی کلمه ویزا (VISA) که ریشه و اصل انگلیسی یا فرانسه دارد، واژه ایست مرکب از ترکیب دو کلمه روا (جایز یا مجاز) و دید. معنا و مفهوم این کلمه ترکیبی که برداشت کلی از آن به معنای اجازه ورود و بازدید از یک کشور دیگر است دقیقا با هدف سفر و گردشگری مطابقت می‎کند.

از زمانی که بشر به‎عنوان موجودی اجتماعی، سکونت در نقطه‎ای از زمین را به‎طور ثابت بنا گذاشت و با احداث شهرهای اولیه به‎عنوان نخستین پایگاه اجتماعی انسان، یکی از مهمترین دغدغه‎های او حفظ امنیت و برقراری آرامش در محدوده محل سکونت خویش و در امان ماندن از گزند راهزنان و متجاوزان بود. لذا جهت نیل به این هدف در مبادی ورودی شهرهای اولیه دروازه‎هایی قرار داشت که ماموران به‎طور شبانه روزی مسئولیت حراست از شهر و کنترل رفت و آمد ساکنین و افراد غریبه را به‎عهده داشتند. و در صورت صلاحدید اجازه ورود افراد به شهر را می دادند. این شاید ابتدایی‎ترین و ساده‎ترین شکل دریافت مجوز ورود به درون شهر بود که البته بیشتر جنبه گفتاری و شهودی داشت و تشریفات اداری خاصی برا دربر نداشت.

با شکل گیری کشورها بعنوان اجتماعی بزرگ تر و فراگیرتر از نظر قومی، نژادی و آداب و سنن، خطوط مرزی بین کشورها شکل گرفت و باز هم در مبادی ورودی کشورها همین سلسله مراتب به نوعی حالت رسمی‎تر و اصولی‎تر به‎خود گرفت و از شکل گفتاری و شهودی به‎صورت مکتوب و شهودی در آمد. به‎این معنا که افراد برای دیدار از کشوری دیگر که اغلب جنبه تجاری – بازرگانی داشت و یا حاوی پیام صلح و دوستی و مودت بود، ملزم به ارائه دست نوشته‎ای بودند که طی آن هدف و منظور خود را از سفر به مرزبانان ارائه می‎دادند و در صورت موافقت آنان مجاز به ورود به مرزهای داخل آن کشور بودند. نمونه‎های نظیر این مطلب را می‎توان در سریال‎ها و فیلم‎های تاریخی مشاهده کرد.

بعدها و با شکل گیری کشورهای مختلف در سراسر جهان و استقرار و تشکیل نهادهای دولتی به‎طور رسمی از یک سو و گسترش صنعت حمل و نقل از سوی دیگر، شیوه ورود و خروج اتباع کشورها نیز جنبه رسمی‎تر به‎خود گرفت. در ایران از زمان حکومت قاجار به این‎طرف ورود و خروج افراد منوط به ارائه مدارک شناسایی رسمی بود که به آن تذکره می‎گفتند که در واقع شکل اولیه گذرنامه‎های امروزی بود. با اجباری شدن انتخاب نام خانوادگی به‎منظور هویت بخشی دقیق‎تر به افراد جامعه و تشکیل ادارات ثبت احوال، این روند کامل‎تر شد و افراد به‎طور رسمی دارای شناسنامه شدند و بر اساس آن کسانی که قصد خروج از کشور را داشتند ملزم به تهیه گذرنامه شدند، که در واقع شناسنامه بین المللی آن‎ها محسوب می‎گردد.

با رسمیت یافتن هویت فردی و داشتن گذرنامه جهت خروج از کشور، اخذ مجوز ورود به کشور دیگر یا روادید از الزامات یک سفر محسوب می‎گردد. در طی این فرآیند، روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بین کشورها و دولت‎ها نقش بسزایی دارد. به‎طوری که بر اساس روابط و قراردادهای مابین دولت‎ها و حکومت‎ها ، شرایط دریافت روادید برای اتباع یک کشور به‎منظور ورود به کشور مقصد بر اساس اهداف سفر تعیین می‎گردد. لذا در این‎جا انواع مختلف روادید مورد بررسی قرار می‎گیرد.

  • روادید گردشگری (توریستی)

سفرهای سیاحتی یا سیاحتی – زیارتی رایج‎ترین شکل سفر را تشکیل می‎دهند که البته دارای مدت زمان محدود و معمولا از پیش تعیین شده می‎باشند. بر همین اساس صدور روادید گردشگری برای ایرانیان تابع یکی از اشکال زیر می‎باشد:

الف – کشورهایی که ورود به آن‎ها نیازمند اخذ روادید نمی باشد

ایرانیان دارای گذرنامه معتبر می‎توانند به یکی از کشورهای آندورا، ارمنستان، اکوادور، ایالات فدرال میکرونزی، ترکیه، دومنیکا، زبمبابوه، قبرس شمالی، گرجستان، مالزی، نیکاراگوئه، ونزوئلا و هائیتی به مدت معین بدون نیاز به دریافت روادید سفر کنند. لازم به ذکر است که سفر به کشورهای ارمنستان،  ترکیه، قبرس شمالی، گرجستان و مالزی به‎طور مستقیم و از طریق مرزهای زمینی و هوایی از ایران امکان پذیر استو ولی سفر به سایر کشورهای فوق الذکر از طریق یک یا چند کشور واسط انجام می‎پذیرد که در این صورت باید شرایط ورود به این کشورهای واسط از نظر دریافت روادید عبوری یا ترانزیت مورد بررسی قرار گیرد تا خللی در برنامه سفر پیش نیاید.

ب- کشورهایی که صدور روادید آن‎ها با پرداخت مبلغی در مبادی ورودی مرزهای زمینی یا هوایی (فرودگاه) قابل دریافت می‎باشد

کشورهای آذربایجان، اوگاندا، بولیوی، پالائو، تاجیکستان، تانزانیا، توگو، تووالو، تیمور شرقی، جیبوتی، ساحل عاج، ساموآ، سوریه، سیشل، عمان، کامبوج، کیپ ورد، گینه بیسائو، لائوس، لبنان، ماداگاسکار، مالدیو، مجمع الجزایر قمر، موریتانی، موزامبیک و نپال در مبادی ورودی به ایرانیان دارای گذرنامه معتبر، روادید توریستی می‎دهند.

ج- کشورهایی که صدور روادید آن‎ها از طریق آنلاین و بدون نیاز به مراجعه به سفارت‎خانه انجام می‎شود:

با مراجعه به وب‎سایت رسمی سفارت‎خانه کشورهای آنتیگوآ و باربودا، رواندا، زامبیا، سانوتومه و پرنسیپ، سری‎لانکا، سنت کیتس و نویس، قطر، کنیا، گابن، لسوتو و نیوزلند و پر کردن اطلاعات و مدارک درخواستی و ارسال آن‎ها می‎توان روادید این کشورها را به‎صورت آنلاین دریافت کرد.

د- کشورهایی که قبل از ورود به آن‎ها باید نسبت به دریافت روادید اقدام کرد

بدیهی است برای دریافت روادید سایر کشورهای جهان باید بر اساس قوانین و مقررات اعلامی از سوی سفارت‎خانه‎های این کشورها و ارائه مدارک و مستندات لازم اقدامات مقتضی از سوی متقاضیان سفر به این کشورها صورت پذیرد. عمده‎ترین کشورهایی که ایرانیان در این بخش متقاضی سفر به آن‎ها هستند شامل کشورهای حوزه شینگن، انگلستان، کانادا، استرالیا و ایالات متحده آمریکا می‎باشند. در این‎جا به چگونگی دریافت روادید این کشورها اشاره کوتاهی می‎گردد.

اولین گام در رابطه با این موضوع دریافت وقت سفارت جهت ارائه مدارک مربوطه و انجام مصاحبه حضوری و انگشت نگاری می‎باشد. به‎همین منظور با ارسال درخواستی از طریق ایمیل به آدرس پست الکترونیک سفارت‎خانه مربوطه این روند آغاز می‎گردد. اطلاعالت تماس سفارت‎خانه‎های مقیم ایران را می‎توانید در مقاله‎ سفارت‎خانه‎های خارجی مقیم پیدا کنید. از آن‎جایی که کشورهای انگلستان، کانادا و ایالات متحده آمریکا در ایران یا سفارت‎خانه ندارند یا انجام امور مربوط به صدور روادید آن‎ها در ایران انجام نمی‎گردد، باید برای انجام امور مربوط به اخذ روادید این کشورها به کشورهای همجوار مراجعه و تشریفات قانونی مربوطه را در آن کشور به انجام رساند.

در مرحله بعد فرم‎های محتوی اطلاعات کامل فردی و تاریخ احتمالی انجام سفر و همچنین هدف از سفر و سایر اطلاعات درخواستی را تکمیل کرده و به همراه سایر مدارک خواسته شده توسط سفارت‎خانه مربوطه هنگام انجام مصاحبه و انگشت نگاری به کارشناس ویژه سفارت‎خانه تحویل داده تا روند بررسی مدارک آغاز و رسید آن دریافت می‎گردد. پس از گذشت مدت زمان مشخصی که سفارت تعیین می‎کند برای دریافت روادید به سفارت‎خانه مراجعه و در صورت تایید مستندات و صلاحدید سفارت‎خانه مربوطه، روادید صادر و در اختیار متقاضی قرار می‎گیرد.

فرم ویزا

کشورهای حوزه شینگن

کشورهای حوزه شینگن عبارتند از:

آلمان، اتریش، اسپانیا، استونی، اسلواکی، اسلوونی، ایتالیا، ایسلند، بلژیک، پرتغال، جمهوری چک، دانمارک، سوئد، سوئیس، فرانسه، فنلاند، لاتویا، لوکزامبورگ، لهستان، لیتوانی، لیختن اشتاین، مالت، مجارستان، نروژ، هلند، یونان

انواع روادید شینگن

  1. روادید A: دارندگان این نوع روادید فقط می‎توانند در فرودگاه کشور صادرکننده روادید هواپیمای خود را عوض کرده و به کشوری در خارج از حوزه شینگن پرواز کنند و حق خروج از فرودگاه را ندارند.
  2. روادید B: این روادید مانند روادید نوع A می‎باشد با این تفاوت که دارنده این نوع روادید حداکثر می‎تواند به‎مدت پنج روز در کشورهای حوزه شینگن تردد نموده و پس از آن بایستی کشورهای محدوده حوزه شینگن را ترک نماید.
  3. روادید C: متداول ترین نوع روادید شینگن است که به گردشگران و متقاضیان به‎صورت یک‎بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود در دوره زمانی معینی ارائه می‌گردد.
  • روادید تجاری

این روادید بر اساس درخواست کسانی که هدف اصلی آن‎ها از سفر انجام امور بازرگانی و تجاری بوده و معمولا با ارائه دعوت‎نامه تجاری از سوی شریک تجاری آن‎ها به سفارت‎خانه مربوطه همراه است، صادر می‎گردد.

  • روادید تحصیلی

این نوع روادید ویژه دانشجویان بوده که با ارائه پذیرش تحصیلی از دانشگاه‎های معتبر کشور مریوطه صادر می‎گردد.

  • روادید اقامت

برای افرادی که با ارائه مستندات لازم قصد اقامت در کشوری را دارند صادر می‎گردد.

  • روادید کار و سرمایه گذاری

برای افرادی که با هدف سرمایه گذاری و یا کار در کشوری دیگر با ارائه مستندات مکفی اقدام به درخواست روادید می‎کنند، صادر می‎گردد.

  • روادید مهاجرت

کشورهایی که در بازه زمانی مشخصی بنا به‎دلایلی اقدام به پذیرش مهاجرین از کشورهای دیگر می‎کنند برای متقاضیانی که مدارک آن‎ها مورد تایید قرار می‎گیرد، روادید مهاجرت صادر می‎کنند.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت روادید برخی از سفارت‎خانه‎ها

نام کشورنام ویزامدت زمانمدارک مورد نیاز

چین

ویزا کشور چین

 

۱ ماه توریستی گروهی

۱ ماه توریستی گروهی

۱۰ روز کاری عادی

۱۰ روز کاری فوری

گذرنامه+ دو قطعه عکس ۴*۶ + فرم مشخصات فردی

 

۱ ماه توریستی انفرادی ال

۱ ماه تجاریF

۱۰ روز کاری عادی

۲۰ روز کاری

هنگ کنگ

ویزا کشور هنگ کنگ

 

۱۴ روز دبل توریستی

 

۴۰ روز کاری

اسکن پاسپورت+ دو قطعه عکس+ گواهی اشتغال به کار+ پرینت حساب بانکی+ ترجمه‌ی شناسنامه+ پر کردن فرم سفارت توسط مسافر+ ۵۰ درصد مبلغ ویزا

کره‌ی جنوبی

ویزا کشور کره جنوبی

 

۱ ماه توریستی

 

۱۵ روز کاری

گذرنامه+ دو قطعه عکس ۴*۶ + ترجمه‌ی پرینت حساب بانکی+ ترجمه‌ی گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و سمت+ ترجمه‌ی شناسنامه+ رزرو هتل + ضمانت بازگشت در صورت تشخیص سفارت

ویتنام

ویزا کشور ویتنام

 

۱ ماه توریستی

 

۱۸ روز کاری

اصل پاسپورت+ دو قطعه عکس ۴*۳ + کپی شناسنامه + کپی کارت ملی+ پرینت حساب بانکی گردش+ گواهی اشتغال به کار

افغانستان

ویزا کشور اقغانستان

 

۳ ماه توریستی

 

۱۰ روز کاری

گذرنامه با امضا + ۳ قطعه عکس ۴*۳ + مشخصات فردی + گواهی سلامت پزشکی + بلیط

 

پاکستان

ویزا کشور پاکستان

 

۱ ماه توریستی

 

۱۰ روزکاری

اصل پاسپورت+ دو قطعه عکس + کپی از همه‌ی صفحات شناسنامه

فیلیپین

ویزا کشور فیلیپین

 

۱ ماه توریستی

(طبق رزرو هتل)

 

۱۰ روز کاری

اصل گذر نامه با امضا+ دو قطعه عکس ۴*۳ + کپی شناسنامه+ ترجمه‌ی پرینت حساب بانکی+ رزرو هتل + رزرو بلیط+ مشخصات فردی + مصاحبه در ابتدا

بلاروس

ویزا کشور بلاروس

۱ هفته اقامت عادی۱۲ روز کاریگذرنامه + دو قطعه عکس ۴*۳ + کپی شناسنامه+ ترجمه‌ی گواهی اشتغال به کار+ مشخصات فردی
۲ هفته اقامت عادی۱۲ روز کاری

تایلند

ویزا کشور تایلند

 

 

 

 

۲ ماه

 

۱ بار ورود

۵ روز کاری

 

اصل گذرنامه + ۱ قطعه عکس ۴*۳ + فتوکپی شناسنامه+ کپی کارت ملی+ مشخصات فردی + رزرو بلیط
۲ بار ورود
۱ بار ورود۳ روز کاری
۲ بار ورود
۱ یا ۲ بار ورود۱ الی ۲ روز کاری

سنگاپور

ویزا کشور سنگاپور

۲ ماه ۲ بار ورود

تحویل در تهران

 

۱۵ روز کاری

اسکن گذرنامه + اسکن یک قطعه عکس ۴*۳

بنگلادش

ویزا کشور بنگلادش

 

۱ ماه توریستی

 

۱۰ روز کاری

گذرنامه + دو قطعه عکس رنگی پشت سفید+ جواز کسب+ کپی شناسنامه

عراق

ویزا کشور عراق

 

۱ ماه توریستی

 

۷ روزکاری

گذر نامه+ دو قطعه عکس ۴*۳

ژاپن

ویزا کشور ژاپن

 

طبق رزرو هتل (حداکثر اقامت ۱۴ روز)

گذر نامه+ دو قطعه عکس ۵*۴ + ترجمه‌ی شناسنامه+ ترجمه‌ی گواهی اشتغال به کار+ ترجمه‌ی پرینت حساب بانکی(موجودی بالای۵۰ ملیون ۳ ماه گردش) + ترجمه‌ی سند ملکی و در صورت نداشتن دعوتنامه‌ی رزرو هتل اجباری می باشد

هند

ویزا کشور هند

 

۱ ماه توریستی عادی

 

۱۰ روز کاری

گذرنامه با امضا‌ی مسافر + دو قطعه عکس ۴*۳ + کپی صفحه‌ی اول و دوم شناسنامه+ فرم مشخصات فردی+ اصل بلیط + مصاحبه در ابتدا+ انگشت نگاری

آذربایجان

ویزا کشور آذربایجان

 

ترانزیت سینگل

ترانزیت دبل

۱ ماه عادی

۱ ماه فوری

۳ ماه ۱ بار ورود

۲ روز کاری

۷ روز کاری

۴ روز کاری

۲ روز کاری

۴ روز کاری

گذرنامه+ عکس + مشخصات فردی

تاجیکستان

ویزا کشور تاجیکستان

 

۱ ماه توریستی عادی

۱ ماه توریستی فوری

۳ ماهه ۲ بار ورود

۷ روز کاری

۲ روز کاری

۷ روز کاری

 

گذرنامه+ دو قطعه عکس ۴*۳ + فرم مشخصات فردی

روسیه

ویزا کشور روسیه

توریستی به مدت بلیط

(حداکثر ۱۵ روز)

توریستی ۱ ماه

۷ روز کاری

۲ روز کاری (فوری)

۷ روز کاری

گذرنامه با امضا + ۱ قطعه عکس ۴*۳ + + اصل بلیط + رزرو هتل+ مشخصات فردی

ویزای فوری تجاری ۱۵ روز کاری

در ویزای یکساله اصل پاسپرت+ آزمایش HIV + حضور مسافر برای مصاحبه در سفارت الزامی است.

در صورت نداشتن ویزای یکساله و یا عدم حضور در مصاحبه در مصاحبه هماهنگ شود.

۱ ماه تجاری ۱ بار ورود

۳ ماه تجاری عادی

۳ ماه تجاری دبل

۱ ساله چند بار ورود

۲۵ روز کاری

۲۵ روز کاری

۲۵ روز کاری

۲۵ روز کاری

قبرس

ویزا کشور قبرس

 

 

مطابق تاریخ رزرو هتل

 

 

۱۰ روز کاری

گذرنامه + ۱ قطعه عکس ۴*۳ + اصل شناسنامه + ترجمه‌ی گواهی اشتغال به کار+ ترجمه‌ی پرینت حساب بانکی+ بلیط + رزرواسیون هتل + فرم مشخصات فردی

قزاقستان

ویزا کشور قزاقستان

 

۱ ماه توریستی عادی

۱ ماه توریستی فوری توریستی ۲ ماهه ۲ بار ورود

تجاری ۳ ماهه ۳ بار ورود

۱۷ روز کاری

۱۲ روز کاری

۱۷ روز  کاری

۱۷ روز کاری

گذرنامه + ۱ قطعه عکس ۴*۳ + تکمیل فرم+ تسویه‌ی کامل
ترکمنستان

ویزا کشور ترکمنستان

 

۱۰ روز توریستی

 

۳۰ روز کاری

گذرنامه+ دو قطعه عکس ۴*۶ + کپی کامل شناسنامه

ازبکستان

ویزا کشور ازبکستان

 

۱۵ روز عادی توریستی

۱ ماهه‌ی تجاری

 

۱۰ روز کاری

۱۰ روز کاری

گذرنامه با امضا‌ + دو قطعه عکس ۴*۳ + کپی صفحه‌ی اول و دوم شناسنامه+ رزرو هتل (اجباری)+ فرم مشخصات فردی

اکراین

ویزا کشور اکراین

توریستی ۱ هفته‌ی عادی

توریستی ۲ هفته‌ی عادی

توریستی ۳ هفته‌ی عادی

ویزای تجاری اکراین ۱ ساله

 

۱۵ تا ۲۵ روزکاری

گذرنامه+ ۲ قطعه عکس+ پرینت حساب بانکی+ اصل بلیط+ گواهی اشتغال به کار+ مشخصات فردی + مصاحبه در ابتدا/ جهت فوری شدن ۱۰۰$ اضافه می‌شود.۷۰۰۰۰۰۰ تومان چک بابت ضمانت بازگشت در صورت نداشتن ویزای شنگن (تمامی قیمت‌ها به همراه هتل می‌باشد.)

ایران

ویزا کشور ایران

۱ ماه توریستی

۱۰ روز کاری

اسکن پاسپورت مهمان+ کپی شناسنامه‌ی میزبان + مشخصات فردی

قرقیزستان

ویزا کشور قرقیزستان

 

۱۴ روز توریستی

۱ ماهه توریستی

۱ ماهه تجاری

۱۵ روز کاری

۱۵ روز کاری

۱۵ روز کاری

گذرنامه+ دو قطعه عکس ۴*۳ + فرم مشخصات فردی

برزیل

ویزا کشور برزیل

 

۱ ماه چند بار ورود

توریستی

 

۱۴ روز کاری

گذرنامه+ ۲ قطعه عکس+ ترجمه‌ی شناسنامه+ ترجمه‌ی گواهی اشتغال به کار+ ترجمه‌ی پرینت حساب بانکی+ ترجمه‌ی سند ملکی(در صورت پرینت بانکی ۳۵ تا ۴۵ میلیون) + رزرو هتل + رزرو بلیط+ مبلغ ۳ میلیون تومان چک بابت ضمانت بازگشت در صورت نداشتن ویزای شنگن یا ویزای معتبر

اندونزی

ویزا کشور اندونزی

 

حداقل اقامت ۱۴ روز

حداکثر اقامت ۱ ماه

 

۸ روز کاری

پاسپورت+ کپی شناسنامه و کارت ملی+ پرینت حساب بانکی+ گواهی اشتغال به کار+ ۲قطعه عکس ۴*۳ + بلیط+ رزرو هتل+ مبلغ ۳ میلیون تومان چک بابت ضمانت بازگشت در صورت نداشتن ویزای شنگن یا ویزای معتبر یا ویزای اندونزی

موریس

ویزا کشور موریس

 

مطابق رزرو هتل

 

۱۴ روز کاری

گذرنامه+ ۱ قطعه عکس ۴*۳ + رزرو هتل اجباری

استرالیا

ویزا کشور استرالیا

 

۱ ماه توریستی

۱ سال جاری

 

۴۰ روزکاری

۴ ماه

اصل گذرنامه+ دو قطعه عکس ۴*۶ + ترجمه‌ی شناسنامه+ ترجمه‌ی گواهی اشتغال به کار+ ترجمه‌ی پرینت حساب بانکی+ ترجمه‌ی سند ملکی+ در صورت نداشتن دعوتنامه رزرو هتل اجباری می‌باشد. (کلیه‌ی ترجمه‌ها با مهر دادگستری)

آفریقای جنوبی

ویزا کشور آفریقای جنوبی

 

۱ ماه (تاریخ رزرو هتل)

 

۱۰ روز کاری

گذرنامه+ دو قطعه عکس ۴*۳+ ترجمه‌ی شناسنامه+ ترجمه‌ی گواهی اشتغال به کار+ کپی شناسنامه+ مبلغ ۲ میلیون تومان بابت ضمانت بازگشت اجباری برای تمام مسافرین+ فرم مشخصات فردی+ اصل بلیط + رزرو هتل

تونس

ویزا کشور تونس

 

مطابق رزرو هتل

 

۱۷ روز کاری

گذرنامه+ دو قطعه عکس ۴*۳+ رزرو بلیط+ رزرو هتل+ کپی شناسنامه+ مشخصات فردی

کنیا

ویزا کشور کنیا

 

۳ ماه توریستی

 

۷ روز کاری

اصل گذرنامه+ دو قطعه عکس ۴*۳ + ترجمه‌ی گواهی اشتغال به کار+ فرم مشخصات فردی

 

مکزیک

ویزا کشور مکزیک

 

تاریخ رزرو هتل

(۶ ماهه مولتیپل)

 

 

۱۷ روز کاری

گذرنامه+ ۲ قطعه عکس ۴*۳ + ترجمه‌ی شناسنامه+ ترجمه‌ی گواهی اشتغال به کار+ ترجمه‌ی پرینت حساب بانکی+ ترجمه‌ی سند ملکی+ بلیط+ رزرو هتل اجباری+ بیمه‌ی مسافرتی+ مصاحبه در صورت درخواست سفارت

ونزوئلا

ویزا کشور ونزوئلا

 

۱ سال ۱ بار ورود تجاری

 

۲۸ روز کاری

گذرنامه+ ۲ قطعه عکس ۴*۳ + ترجمه‌ی شناسنامه و گواهی اشتغال به کار و پرینت حساب بانکی + اصل بلیط+ رزرو هتل

گرجستان

ویزا کشور گرجستان

 

۲ هفته‌ای

 

با هماهنگی

اسکن گذرنامه+ اسکن عکس+ رزرو هتل+ اصل بلیط+  مصاحبه+ فرم مشخصات

کوبا

ویزا کشور کوبا

 

۱ ماه توریستی

(به مدت تاریخ رزرو هتل)

 

۱۸ روز کاری

۷ روز کاری

گذرنامه+ ۲ قطعه عکس ۴*۳ + فتوکپی شناسنامه و گواهی اشتغال به کار+ فتوکپی اسناد ملکی+ اصل بلیط+ رزرو هتل اجباری+ اصل بیمه‌ی مسافرتی+ فرم مشخصات فردی

آرژانتین

ویزا کشور آرژانتین

 

طبق بلیط

 

۲۵ روز کاری

گذر نامه با امضا+ دو قطعه عکس ۶*۴ + ترجمه‌ی شناسنامه+ ترجمه‌ی گواهی اشتغال به کار+ ترجمه‌ی پرینت حساب بانکی+ اصل بلیط+ رزرو هتل اجباری می‌باشد.

 

 

نوشته شده توسط آقای ابوالقاسم حقیری مدیر فنی بند ب آژانس نوروز گشت

 

درباره سعید سویزی

مدیر محتوای وبسایت آکادمی فرانگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *